ik ben ouder/verzorger

Via deze pagina kunt u als ouders/verzorgers bijvoorbeeld direct lesroosters, de agenda, het vakantierooster, (algemene) lestijden, nieuws en documenten bekijken. Maar ook kunt u de contactgegevens terugvinden van de locatie waar uw kind lessen volgt. Klik op het gewenste onderwerp en u wordt automatisch doorgezet naar de pagina met de betreffende informatie.

Voor Kompanen (leerlingen) die examen doen, is er een pagina gemaakt waarop informatie staat welke ook interessant kan zijn voor u als ouders/verzorgers. 

Hoe u uw kind absent kunt melden, staat ook hieronder beschreven. 

absentie

Het Kompaan College is open van 08.00 uur tot en met 16.30 uur. Binnen deze tijden vallen ook de lesroosters. Mocht uw kind absent zijn, dan kunt u dat binnen deze tijden melden.

Absent melden
Wanneer u uw zoon/dochter afwezig moet melden in verband met ziekte, een bezoek aan een specialist (huisarts, orthodontist, chirurg, dermatoloog, etc.) of andere reden, neemt u dan telefonisch contact met ons op via: 0575-590970. De afwezigheid wordt hierna door ons geregistreerd in Som. Afwezigheidsmeldingen zijn altijd terug te zien in Som.

Verlof aanvragen
Wanneer u verlof wilt aanvragen voor uw zoon/dochter in verband met een speciale gelegenheid, vult u dan dit formulier in. Het ingevulde en ondertekende formulier moet daarna afgegeven worden bij een medewerker van verzuim of de coach/mentor. Via hen ontvangt u bericht over de ingediende verlofaanvraag.

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp