Oké, je kiest voor de Sportlijn en dan?

Tijdens de Sportlijn lessen vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in bewegen en dat je meer wilt weten over verschillende sporten, voeding en gezondheid.

Iedereen kan zich opgeven voor deze leerlijn. Of je nu een fanatieke sporter bent óf sport gewoon een leuk thema vindt. Sporten als klimmen, schaatsen, mountainbiken, boogschieten en zwemmen staan zeker op het programma. Natuurlijk spelen we ook potjes voetbal, hockey of softbal en bouwen we de zaal om tot een turnhal.

Actief bezig zijn is erg belangrijk tijdens deze lessen, maar we besteden ook aandacht aan samenwerken, sportiviteit, elkaar helpen, het organiseren van een activiteit en het presenteren van jezelf (daar zijn ze weer: ‘beroepsvaardigheden😉).

Over gezonde voeding en een gezond lichaam leren we je ook van alles, maar hier werken we graag samen met het vak Mens & Natuur. Op deze manier kunnen we meer tijd besteden aan onderwerpen zoals het skelet, de spieren, goede voeding en hoe je blessures kunt voorkomen. Een win-win situatie voor de echte sportievelingen!

O ja, we gedragen ons niet alleen als professionals, we kleden ons ook zo! Iedereen krijgt sportkleding met het logo van de ‘Sportlijn’ erop. Daar wil jij toch ook mee gezien worden? Heb je al zin om in beweging te komen? Zo ja, sta dan op om je telefoon te pakken en bekijk de filmpjes van de ‘Sportlijn’ op de socials van het Kompaan College😊.

De Sportlijn heeft ook een eigen Istapagina; Sportlijn_kompaan_college