Goed nieuws!

Wij kunnen in schooljaar 2024-2025 alle (voor 1 april) aangemelde brugklasleerlingen plaatsen op de locatie van voorkeur en binnen de eventueel gekozen extra leerlijn (sport- kunstlijn). Er hoeft dus niet geloot te worden. 

Aanmelden brugklas schooljaar 2024-2025

Vanaf 25  maart tot en met 31 maart 2024 kon jij je aanmelden voor de brugklas via een digitaal aanmeldformulier.  Aanmeldingen die na 31 maart bij ons binnenkomen, worden op eeb wachtlijst geplaatst. 

Ter informatie vermelden wij dat jij je aanmeldt voor het Kompaan College (punt 4 toelatingsbeleid). We doen ons uiterste best om elke leerling te plaatsen op de locatie die als voorkeur is aangegeven. Mocht dit niet lukken, dan nemen we (telefonisch) contact met je op. 

Voor alle informatie over het toelaten verwijzen wij jou en je ouder(s)/verzorger(s) naar ons toelatingsbeleid. 

Aanmelden leerjaar 2 en hoger 2024-2025

Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger kon van 1 maart tot en met 31 maart. Wil jij je alsnog aanmelden? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@kompaancollege.nl.  We nemen dan per mail contact met je op.  Na ontvangst van jouw aanmelding, hoor jij binnen 6 weken of jij toegelaten bent op het Kompaan College.

Meld jij je aan na 31 maart, dan komt jou aanmelding op een wachtlijst te staan en krijg jij voor de zomervakantie te horen of je toegelaten bent op het Kompaan College. 

Overstappen

Het kan gebeuren dat je in een lopend schooljaar over moet of wilt stappen naar een andere middelbare school. Hieronder staat alle informatie over een eventuele overstap en de procedure die we hierbij hanteren. 

Ga je verhuizen?
Wanneer je gaat verhuizen waardoor jij niet op je huidige school kunt blijven, neem dan contact met ons op zodat wij jou en je ouders/verzorgers alvast informatie over onze school toe kunnen sturen.

Overstappen in verband met een andere reden
Verhuizen is in principe de enige reden dat overstappen tijdens een lopend schooljaar als vanzelfsprekend kan. Binnen het onderwijs in Zutphen is de afspraak gemaakt, dat alleen leerlingen met een andere gegronde reden mogen en kunnen overstappen tijdens een lopend schooljaar.
Neem bij de wens tot een overstap, altijd eerst contact op met de mentor, coach, teamleider, directeur of rector van de school waar je nu zit. De vraag tot overstappen en het besluit tot aannemen/plaatsen wordt genomen door de rectoren/directeuren van de school van herkomst en het Kompaan College. 
 

NA HET AANMELDEN


Wat gebeurt er na het invullen van het formulier?
Dan gaan wij aan de slag! We verwerken jouw aanmelding in ons leerlingensysteem en hierna vragen wij jouw gegevens op bij de (basis)school waar je vandaan komt. Voor 1 mei ontvangen alle brugklassers een bericht van ons met betrekking tot jouw aanmelding. Leerlingen die zich aanmelden voor leerjaar 2, 3 of 4 ontvangen binnen 6 weken na de aanmelding een bericht. 

Toch nog aanmelden?
Was je te laat met aanmelden of ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze en wil jij je alsnog inschrijven voor de brugklas? Stuur dan een e-mail naar; aanmeldingen@kompaancollege.nl

Aangenomen?

Zodra je bent aangenomen (toegelaten) op het Kompaan College, ontvang jij een zogenaamde 'toelatingsbrief'. Tot en met de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar ben jij een toekomstige Kompaan. Of je nu in groep 8 zit of dat je van een ander school komt, voor beide groepen is een aparte pagina op de website aangemaakt, waarop allerlei praktische informatie staat die voor jou en je ouders/verzorgers interessant is om goed te starten op onze school. Leerlingen van groep 8 (dus nieuwe brugklassers 😉) klikken hier.
Leerlingen die van een andere school komen in een hoger leerjaar (overstappers 😊) klikken hier.

Na de zomervakantie ben je een 'Kompaan' en kun je informatie nalezen op deze pagina.