Extraatjes maken school nog leuker!


We begrijpen dat er leerlingen zijn die, naast het 'normale' onderwijsprogramma, wat extra's willen doen. Voor die leerlingen hebben wij een aantal leerlijnlijnen ontwikkelt die je kunt kiezen.

Kunstzinnig of Sportief? Kies wat bij je past!

Ben jij in je vrije tijd graag creatief bezig of sport je heel erg graag? Dan zit je goed op het Kompaan College. Op onze locaties in Zutphen kun je de Kunstlijn volgen en op onze locatie in Vorden bieden wij de Sportlijn aan. Je kunt dus kiezen voor iets wat jij leuk vindt en wat past bij jouw wereld! 

Wil je weten wat je gaat doen bij deze leerlijnen? Check de pagina's die we hebben gemaakt voor deze leerlijnen (Kunstlijn & Sportlijn).
Aan beide leerlijnen zijn kosten verbonden die elk jaar opnieuw worden vastgesteld. Wat deze kosten zijn, is na te lezen in het document 'schoolkosten' dat op onze KompaanWiki staat.


Kiezen voor een leerroute

Wanneer je de mavo-XL in Zutphen volgt kun je in leerjaar 3 het zogenaamde Toptract volgen. Dit is een traject voor leerlingen die weten dat zij na het behalen van het vmbo-diploma naar het mbo gaan. Meer weten hierover? Check de pagina 'Toptraject'


               we sluiten graag aan bij jouw wereld, jouw talent en bij wat jij nodig hebt!Outdoor sport is bij de Sportlijn een van de sporten waar je kennis mee maakt. 


Bezig zijn met mode (van ontwerpen tot maken) is een onderdeel van de Kunstlijn.