Beste groep 8 leerling,

Allereerst welkom op deze pagina, speciaal voor jou als toekomstig brugklasser. Dit schooljaar is voor een spannend jaar, want jij gaat je keuze maken voor de middelbare!

Keuze maken
Misschien weet jij je advies al en weet je zelfs al naar welke school je wilt. Weet je dat nog niet? Dan is dat natuurlijk geen probleem, maar dan is het wel verstandig om de scholen te bezoeken die aansluiten bij het advies van de basisschool. 

Programma voor groep 8 leerlingen
Het Kompaan College heeft speciaal voor jou een programma samengesteld, waardoor jij al goed kennis kan maken met onze school en alles wat wij aanbieden. Lees snel verder om te lezen wat jij van ons kunt verwachten de aankomende maanden. 

We wensen je alvast heel veel plezier en succes met het maken van jouw keuze voor de middelbare!

Met vriendelijke groet,

alle medewerkers van het Kompaan College


Inloopmiddag

Voor de zomervakantie was er een inloop moment voor leerlingen van groep 7, daar zat jij vorig jaar in. Omdat we ons voor kunnen stellen dat jij dit moment gemist hebt, organiseren we nu nog een keer een inloopmiddag, maar dan voor jou want jij zit nu in groep 8!

Op woensdag 28 september van 15.00-17.00 uur verwelkomen we jou graag met je ouders/verzorgers als je een kijkje wilt nemen in onze gebouwen. Jullie kunnen dan het gebouw, de lokalen en schoolmaterialen zien. Er zijn deze middag ook medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven. Opgeven voor deze middag is niet nodig, leerlingen en hun ouders/verzorgers kunnen gewoon naar een locatie van hun keuze komen. Meerdere locaties bezoeken mag natuurlijk ook 😊😊.

Hieronder kun je zien welk leerniveau op de verschillende locaties aangeboden wordt;
Het Hoge 41 Vorden; basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en mavo-XL (extra; Sportlijn),
Isendoornstraat 1 Zutphen; mavo-XL en mavo-opstroom (extra; Kunstlijn),
Wijnhofstraat 1 Zutphen; basis- en kaderberoepsgerichte leerweg (extra; Kunstlijn).

Alle informatie op een rijtje