Beste groep 8 leerling,

Allereerst welkom op deze pagina, speciaal voor jou als toekomstig brugklasser. Dit schooljaar is voor een spannend jaar, want jij gaat je keuze maken voor de middelbare!

Keuze maken
Misschien weet jij je advies al en weet je zelfs al naar welke school je wilt. Weet je dat nog niet? Dan is dat natuurlijk geen probleem, maar dan is het wel verstandig om de scholen te bezoeken die aansluiten bij het advies van de basisschool. 

Informatieavond voor ouders/verzorgers groep 8 kind
Op dinsdag 28 november 2023 organiseren wij een informatieavond speciaal voor groep 8 ouders/verzorgers waarvan hun kind een vmbo-advies heeft. Aanmelden voor deze avond kan via deze link.

Open Dag 2024
Op zaterdag 20 januari 2024 openen wij onze deuren tijdens de Open Dag voor groep 7&8 leerlingen. Op deze dag verzorgen wij rondleidingen waarin wij graag jouw vragen beantwoorden, maar ook alles vertellen over onze school. Wil je dingen doen? Dat kan, neem dan een kijkje in onze zogenaamde 'beleeflokalen', dit zijn lokalen waar je van alles kunt doen. 

Aanmelden Open Dag 2024
In verband met de organisatie, is het noodzakelijk om je aan te melden voor onze open dag. Dit kan vanaf 1 december 2023 via de homepage van onze website. 

Informatiepakket
Mis je onverhoopt onze open dag? Vraag dan vanaf 20 januari 2024 een informatiepakket aan. Deze versturen wij zo spoedig mogelijk na ontvangst van de aanvraag en zodra wij dat doen, laten wij je dit weten per 📧 mail. 

Alle data op een rijtje
Wij hebben alle data van onze activiteiten in deze flyer op een rijtje gezet. Klik op de groene link in de vorige zin om de flyer te openen en te downloaden. 

We wensen je alvast heel veel plezier en succes met het maken van jouw keuze voor de middelbare!

Met vriendelijke groet,

alle medewerkers van het Kompaan College