Beste groep 8 leerling,

Allereerst welkom op deze pagina, speciaal voor jou als toekomstig brugklasser. Dit schooljaar is voor een spannend jaar, want jij gaat je keuze maken voor de middelbare!

Keuze maken
Misschien weet jij je advies al en weet je zelfs al naar welke school je wilt. Weet je dat nog niet? Dan is dat natuurlijk geen probleem, maar dan is het wel verstandig om de scholen te bezoeken die aansluiten bij het advies van de basisschool. 

Open Dag 
Op zaterdag 21 januari organiseerden wij de Open Dag voor groep 8 leerlingen. Tijdens deze dag verzorgden wij persoonlijke rondleidingen waarin wij van alles vertelden over onze school, maar ook allerlei vragen hebben beantwoord. 

Open Dag gemist?
Heb jij onze Open Dag gemist, maar wil je wel een kijkje nemen? Stuur dan een mail naar info@kompaancollege.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Voor groep 7 leerlingen
zetten wij op donderdag 15 juni 2023 onze deuren open om een kijkje te nemen. Dit kan van 16.00-18.30 uur. Meer informatie hierover komt op de website en volgt via de socials. 
Wil je de flyer zien 👀? Klik dan hierop!

Informatie ontvangen?
Wil je informatie ontvangen over onze school? Vraag dan een informatiepakket aan. Deze versturen wij 2x per week (op dinsdag en donderdag) en zodra wij dat doen, laten wij je dit weten per 📧 mail. Alle informatie die in het pakket zit, kun je ook teruglezen door op onderstaande linkjes te klikken. 
Boekje Open Dag januari 2023
Poster Open Dag januari 2023
Flyer mavo-opstroom januari 2023
Flyer Sportlijn januari 2023
Flyer Kunstlijn januari 2023

We wensen je alvast heel veel plezier en succes met het maken van jouw keuze voor de middelbare!

Met vriendelijke groet,

alle medewerkers van het Kompaan College