Een nieuw avontuur!

Als je in groep 8 zit, dan begint binnenkort voor jou (en je ouders/verzorgers😉) een nieuw avontuur, namelijk; de overstap naar de middelbare!

Ons advies

Wij adviseren je om een kijkje te nemen bij de scholen in Zutphen en omgeving die passend zijn bij jouw basisschooladvies. Op deze manier kom je er het best achter welke middelbare school goed bij jou past en waar jij je prettig voelt. Het is namelijk belangrijk dat jij een ‘middelbare’ kiest waar jij je prettig voelt en waar jij kunt leren op het niveau, het tempo en de manier die het best bij jou past. Natuurlijk moet het er ook leuk en gezellig zijn, want leren doe je niet alleen uit boeken😉.

Ons doel

Ons doel is dat elke leerling met plezier naar school gaat, goed voorbereidt is op de vervolgopleiding, een diploma behaalt en dat die terugkijkt op een fijne schooltijd! Dit doen wij door aan te sluiten bij jouw wereld, jouw talent en bij wat jij nodig hebt. Wil je weten hoe we dat doen? Lees dan snel verder.

Surf, Scroll en Klik

Wil je alvast meer weten over het Kompaan College en ben je nieuwsgierig hoe het bij ons op school gaat? Surf, scroll en klik dan door onze website, neem een kijkje op socials (Facebook & Instagram) en check ons YouTube kanaal 👍. 

Kennismaken

Rondom alle activiteiten die wij organiseren voor groep 7&8 leerlingen hebben wij een speciale pagina gemaakt en deze heet 'kennismaken' . Hierop staat allerlei praktische informatie en vanaf 20 januari kun je daar ook documenten terugvinden (denk hierbij aan de digitale uitgaven van onze flyers en boekjes). 

We zien je graag!

Alvast veel plezier en succes met het maken van jouw keuze en we zien je graag op het Kompaan College!