ik ben een toekomstige brugklasser

In de laatste weken voor de zomervakantie versturen wij behoorlijk wat informatie naar je ouders/verzorgers die ook voor jou is. Omdat jij nog geen schoolaccount hebt kan je deze informatie nog niet zelf ontvangen. Na de zomervakantie krijg je een Kompaan account waarop je dan ook zelf de mail kan checken. Op deze pagina kunnen jij en je ouders/verzorgers de informatie teruglezen die we verzonden hebben. We wensen je alvast heel veel plezier op het Kompaan College!

Informatie

De (nieuws)brieven die verzonden zijn, zijn hier terug te lezen. Dit zijn alleen brieven van algemene aard en zijn dus niet klas of leerling gebonden. Ook kun je hier het boekje terugvinden dat je hebt meegekregen tijdens de kennismakingsmiddag.