Welkom toekomstige leerling!

Deze pagina is speciaal gemaakt voor leerlingen die nieuw zijn of komen op het Kompaan College. Je bent bijvoorbeeld een toekomstige brugklasser of een leerling die van een andere school instroomt (overstapt) door verhuizing of een andere reden. Van het moment dat je een leerling bent van onze school, ben je een Kompaan en kun je alle informatie lezen die voor jou belangrijk is door hierop te klikken. 

Nieuwe brugklassers
Via deze pagina is alle informatie te lezen die je moet weten voordat je begint bij ons op school. Voor toekomstige brugklassers is dat bijvoorbeeld informatie over ‘klaar voor de brugklas’ en over de ‘kennismakingsmiddag’. Maar hier plaatsen we ook informatie die de toekomstige brugklassers meekrijgen tijdens de kennismakingsmiddag of per mail ontvangen voor en net na de zomervakantie. Zo is de informatie altijd terug te vinden, handig toch 😊?

Overstapper
Voor leerlingen die van een andere school komen en instromen in leerjaar 2 of hoger, staat hier informatie over het bestellen van de boeken, je account bij Somtoday, het krijgen van een schoolpasje, Bring Your Own Device, profiel- vakkenkeuzes, etc.