Welkom Overstapper!

Misschien kom jij in een lopend schooljaar of anders na de zomervakantie bij ons op school😊. We hopen dat jij een ontzettend leuke schooltijd bij ons gaat hebben en dat je dadelijk trots het Kompaan College verlaat met een welverdiend diploma op zak.

Informatie speciaal voor jou

Om goed te beginnen is het belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over allerlei praktische zaken. Denk hierbij aan informatie over boeken bestellen, Bring Your Own Device, inloggegevens voor Som, jouw school e-mailaccount en nog veel meer. Daarom hebben we deze pagina gemaakt, speciaal voor leerlingen die tijdens een schooljaar of na de zomervakantie overstappen naar het Kompaan College.

Wat kun je vinden op deze pagina?
Alle informatie die jij of je ouders/verzorgers nodig hebben ontvang jullie per mail. Mocht je informatie of een mail zoekraken of per ongeluk 'weggooien'? Geen probleem, op deze pagina is de informatie dan alsnog te terug te vinden 👍. Check deze pagina dus regelmatig! 

Documenten

Alle informatie/documenten die wij versturen, staan hieronder. Klik op een document om de informatie te lezen en eventueel op te slaan. 

 TitelEigenaarCategorieDatum aangepastGrootte