Welkom nieuwe brugklasser!

Wat leuk dat jij volgend jaar bij ons op school komt 😊. Je bent dan een 'Kompaan' én een brugklasser 😃. We hopen dat jij een ontzettend leuke schooltijd bij ons gaat hebben en dat je na vier jaar trots het Kompaan College verlaat met een welverdiend diploma op zak.

Informatie speciaal voor brugklassers

Om jouw schoolcarrière goed te beginnen is het belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over allerlei praktische zaken. Denk hierbij aan informatie over 'klaar voor de brugklas', de kennismakingsmiddag, boeken bestellen, Bring Your Own Device en nog veel meer. Daarom hebben we deze pagina gemaakt, speciaal voor de brugklassers van schooljaar 2022-2023 van het Kompaan College. 

Wat kun je vinden op deze pagina?
Alle informatie ontvang je per mail of wanneer je voor de zomervakantie bij ons op school komt. Mocht je informatie of een mail zoekraken of per ongeluk 'weggooien'? Geen probleem, op deze pagina is de informatie dan alsnog te terug te vinden 👍. Check deze pagina dus regelmatig! 


Klaar voor de brugklas

Klaar voor de brugklas is een middag die wij organiseren voor toekomstige brugklassers die het erg spannend vinden om naar de 'middelbare' te gaan of het juist heel erg nieuwsgierig zijn naar hun nieuwe school 😊. Op het aanmeldformulier kon je aangeven of tijdens deze middag wil komen. 

Dit jaar is 'klaar voor de brugklas' op dinsdag 14 juni 2022.  

Heb jij je niet opgegeven, maar wil je wel komen? Laat dit ons dan even weten. Stuur dan een mailtje met daarin je naam en de melding dat jij je wilt opgeven voor 'klaar voor de brugklas'. 

Informatie over deze middag wordt ongeveer een week voor deze middag per mail verzonden aan jou en ouders/verzorgers.

 TitelEigenaarCategorieDatum aangepastGrootte