Welkom!

Graag heten wij u van harte welkom in één van onze restaurants! Op onze locatie aan de Wijnhofstraat in Zutphen serveren wij dit schooljaar diners uit en op onze locatie aan de Nieuwstad in Vorden verzorgen wij de lunches.  Lees snel verder voor alle belangrijke informatie! 

Twee restaurants in schooljaar 2022-2023
Met ingang van dit schooljaar volgen de derdejaars leerlingen met het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie hun lessen op onze locatie Nieuwstad in Vorden. Daarom is er in Vorden ook een restaurant gerealiseerd zodat deze leerlingen hun geleerde theorie ook in de praktijk kunnen brengen tijdens het voorbereiden en serveren van de lunch.
De vierdejaars leerlingen met eerder genoemd profiel volgen hun lessen nog op onze locatie aan de Wijnhofstraat in Zutphen. Zij leren dit jaar hoe een diner voorbereid moet worden en verfijnen zij hun serveer vaardigheden. Na dit schooljaar wordt het profiel HBR alleen nog gegeven in Vorden en worden de lunches en diners vanuit die locatie georganiseerd. 

Restaurant 't Wijnhof in Zutphen
Vanaf 3 november ontvangen we u graag voor een diner in restaurant 't Wijnhof. De data staan in schema onder deze tekst, maar zijn altijd op een donderdag. Voor het diner wordt u om 16.50 uur verwacht in ons restaurant, zodat de leerlingen om 17.00 uur kunnen beginnen met het opnemen van uw bestelling. Uiterlijk 19.00 uur sluit het restaurant. De kosten zijn 15 euro per persoon (inclusief een kopje koffie/thee), maar het parkeren is gratis 😊. 

Restaurant 't Nieuwstad in Vorden
In verband met de verbouwing, kunnen wij de data voor de lunch nog niet met u delen. Zodra dit wel kan, laten wij dat weten per mail, onze sociale media kanalen of deze pagina. 
Voor de lunch wordt u om 11.50 uur verwacht in ons restaurant, zodat de leerlingen om 12.00 uur kunnen beginnen met het opnemen van uw bestelling. Uiterlijk 14.00 uur sluit het restaurant. De kosten zijn 13 euro per persoon (inclusief een kopje koffie/thee), maar het parkeren is gratis 😊. 


Reserveren

Reserveren voor een lunch en/of diner kan op twee manieren, namelijk; 
1. Door één van onderstaande formulieren in te vullen  of
2. Door te bellen (0575-590970) tussen 09.00 en 16.00 uur en te vragen naar Jolanda Aberson.

Reserveren voor een lunchklik hier.
Alle tafeltjes voor een diner zijn besproken, dus reserveren hiervoor is niet meer mogelijk voor schooljaar 2022-2023.

Data lunchmiddagen

De data voor de lunchmiddagen zijn nog niet bekend. We plaatsen de data hier zodra ze bekend zijn.

Data 2022-2023

17 februari 2023
10 maart 2023
17 maart 2023
24 maart 2023


Omdat we een beperkt aantal gasten kunnen ontvangen, is reserveren noodzakelijk.

Data dineravonden

Op onderstaande data ontvangen we u graag in restaurant 't Wijnhof in Zutphen voor een diner. Dit zijn allemaal donderdagen. 

Data 2022-2023
Alle tafeltjes zijn besproken, reserveren is dus niet meer mogelijk voor dit schooljaar. 

Omdat we een beperkt aantal gasten kunnen ontvangen, is reserveren noodzakelijk.