Aanmelden brugklas schooljaar 2023-2024

Vanaf 1 maart tot 15 maart 2023 kon jij je aanmelden voor de brugklas via het digitale aanmeldformulier. Deze is inmiddels gesloten. Ben jij uitgeloot, ga je verhuizen of ben je vergeten je aan te melden? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@kompaancollege.nl.  We nemen dan per mail contact met je op.  

Ter informatie vermelden wij dat jij je aanmeldt voor het Kompaan College (punt 3 toelatingsbeleid). We doen ons uiterste best om elke leerling te plaatsen op de locatie die als voorkeur is aangegeven. Mocht dit niet lukken, dan nemen we (telefonisch) contact met je op. 

Aanmelden leerjaar 2 en hoger 2023-2024

Wil jij je aanmelden voor leerjaar 2, 3 of 4? Klik dan op het vlak op de homepage van deze website. Je komt dan vanzelf bij het aanmeldformulier👍🏼. 

Aanmelden kan vanaf 1 maart tot en met 31 maart 2023

Heb je een vraag over het aanmelden? Neem dan contact op met onze leerlingenadministratie door een mail te sturen naar: aanmeldingen@kompaancollege.nl.

NA HET AANMELDEN


Wat gebeurt er na het invullen van het formulier?
Dan gaan wij aan de slag! We verwerken jouw aanmelding in ons leerlingensysteem en hierna vragen wij jouw gegevens op bij de (basis)school waar je vandaan komt. Voor 1 mei ontvangen alle brugklassers een bericht van ons met betrekking tot jouw aanmelding. Leerlingen die zich aanmelden voor leerjaar 2, 3 of 4 ontvangen binnen 6 weken na de aanmelding een bericht. 

Toch nog aanmelden?
Was je te laat met aanmelden of ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze en wil jij je alsnog inschrijven voor de brugklas? Stuur dan een e-mail naar; aanmeldingen@kompaancollege.nl

Aangenomen?

Zodra je bent aangenomen (toegelaten) op het Kompaan College, ontvang jij een zogenaamde 'toelatingsbrief'. Tot en met de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar ben jij een toekomstige Kompaan. Of je nu in groep 8 zit of dat je van een ander school komt, voor beide groepen is een aparte pagina op de website aangemaakt, waarop allerlei praktische informatie staat die voor jou en je ouders/verzorgers interessant is om goed te starten op onze school. Groep 8 leerlingen (dus nieuwe brugklassers 😉) klikken hier.
Leerlingen die van een andere school komen in een hoger leerjaar (overstappers 😊) klikken hier.

Na de zomervakantie ben je een 'Kompaan' en kun je informatie nalezen via deze pagina.