Aanmelden brugklas schooljaar 2021-2022
Vanaf 1 maart 2021 kun je je aanmelden voor de brugklas via het digitale aanmeldformulier (zie blauw blok hiernaast).

Wil jij je, nadat het formulier niet meer op de website staat, alsnog aanmelden? Neem dan contact op met onze leerlingenadministratie door een e-mail te sturen naar: administratie@kompaancollege.nl

Aanmelden klas 2 en hoger 2021-2022
Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger kan ook vanaf 1 maart 2021 tot en met 15 maart via het digitale aanmeldformulier (zie blauw blok hiernaast).

Wil je je na deze datum alsnog aanmelden? Neem dan contact op met onze leerlingenadministratie door een mail te sturen naar: administratie@kompaancollege.nl

Aanmelding gesloten!


Het aanmelden (via de website) voor de brugklas 2021-2022 is gesloten. Meer dan 250 nieuwe brugklassers hebben zich aangemeld! We zijn ontzettend blij met dit aantal en we kunnen niet wachten om jullie, als nieuwe Kompanen😉, bij ons op school te ontvangen!

Wat gebeurt er nu?
Nu gaan wij aan de slag! We verwerken jouw aanmelding in ons leerlingensysteem en hierna vragen wij je gegevens op bij jouw (basis)school. Binnen 6 weken na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je een bericht van ons.

Toch nog aanmelden?
Was je te laat of ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze en wil jij je alsnog inschrijven voor de brugklas?
Stuur dan een e-mail naar; administratie@kompaancollege.nl

Na het Aanmelden

Zodra jij je hebt aangemeld, gaan wij aan de slag! We verwerken jouw aanmelding in ons leerlingensysteem en hierna vragen wij je gegevens op bij jouw (basis)school. Binnen 6 weken na ontvangst van jouw aanmelding, ontvang je een bericht van ons.

Kennismaken BRugklassers

Totdat je echt gaat beginnen op het Kompaan College, kun je al een paar keer kennis komen maken.

Eén keer tijdens een middag die we ‘klaar voor de brugklas’ noemen en één keer tijdens de kennismakingsmiddag. Tijdens deze middag maak je (al) kennis met je nieuwe klasgenoten en je coach/mentor. Zo weet je al bij wie je in de klas komt en dat maakt de start in de brugklas iets minder spannend.

'Klaar voor de brugklas' is dinsdag 15 juni 2021 (onder voorbehoud)
'Kennismakingsmiddag' is op woensdag 30 juni 2021

 

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp