Aanmelden brugklas
Vanaf 16 maart kun je je niet meer via de website aanmelden voor de brugklas. Wil je je alsnog aanmelden? Neem dan contact op met onze leerlingenadministratie door een mail te sturen naar: administratie@kompaancollege.nl

Aanmelden klas 2 en hoger
Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger kan tot en met 30 maart. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar administratie@kompaancollege.nl. Via de leerlingenadministratie ontvang je een link waardoor je het digitale aanmeldformulier kunt invullen.

Na het Aanmelden

Zodra jij je hebt aangemeld, gaan wij aan de slag! We verwerken jouw aanmelding in ons leerlingensysteem en hierna vragen wij je gegevens op bij jouw (basis)school. Binnen 6 weken na ontvangst van jouw aanmelding, ontvang je een bericht van ons.

Kennismaken BRugklassers

Totdat je echt gaat beginnen op het Kompaan College, kun je al een paar keer kennis komen maken.

Eén keer tijdens een middag die we ‘klaar voor de brugklas’ noemen en één keer tijdens de kennismakingsmiddag. Tijdens deze middag maak je (al) kennis met je nieuwe klasgenoten en je coach/mentor. Zo weet je al bij wie je in de klas komt en dat maakt de start in de brugklas iets minder spannend.

'Klaar voor de brugklas' is dinsdag 15 juni 2021 (onder voorbehoud)
'Kennismakingsmiddag' is op woensdag 30 juni 2021

 

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp