Vanaf leerjaar 1 ontvang je regelmatig informatie die belangrijk, interessant of leuk is. We versturen alles per mail aan jou, maar ook aan je ouders/verzorgers zodat zij ook op de hoogte zijn van alles wat er speelt op school.

Met ingang van schooljaar 2021-2022 hebben wij een manier bedacht waarop wij communiceren met onze leerlingen, zodat je stapsgewijs verantwoording leert nemen voor je mailbox, belangrijke informatie en data. Maar ook is dit een goede voorbereiding op het mbo. Meer weten hierover? Check dan dit document!

We begrijpen (en weten uit ervaring 😉) dat er wel ééns een mailtje zoek kan raken. Daarom plaatsen we op deze pagina alleen algemene informatie die verzonden is. Denk hierbij aan informatie over een voorstelling, viering, maar ook leuke tips of informatie die we ontvangen via anderen die we graag willen delen. Eigenlijk informatie die niet echt gericht is aan één persoon. 💡 Tip; neem regelmatig een kijkje op deze pagina. 

            Samen leren en samen ervaren!

Les- & Pauzetijden

Op alle locaties zijn de les- en pauzetijden gelijk voor de onderbouwleerlingen. Bovenbouw leerlingen hebben andere les- en pauzetijden. Dit doen wij om te voorkomen dat het te druk wordt in de aula's en zo kan iedereen op een rustige manier de pauze doorbrengen 😊.

Wij gaan ervan uit dat je elke schooldag beschikbaar bent van 08.00 uur tot en 17.00 uur. Plan dus geen vaste activiteiten op een middag waarop je vroeg vrij bent. Het lesrooster kan namelijk wijzigen. 

Wil je de lestijden per locatie weten? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Les- pauzetijden Isendoornstraat

Les-pauzetijden Wijnhofstraat

Les- pauzetijden Vorden