Jij bent een Kompaan!

Omdat jij een leerling bent van het Kompaan College, ben jij een ‘Kompaan’. Een kompaan is iemand waarmee je samenwerkt en dat is ook wat we doen bij ons op school. Samen met jouw coach, docenten, klasgenoten, medewerkers en ouders/verzorgers werken we samen aan jouw toekomst en sta je er nooit alleen voor. Hoe fijn is dat 😊?

Informatie
Omdat we samen met jou werken aan jouw toekomst, vinden wij het ook belangrijk dat jij altijd beschikking hebt over informatie die belangrijk, interessant of leuk is. Wij sturen informatie altijd per mail en deze ontvang jij op je school e-mail account. Check deze dus elke dag even om zeker te weten dat je niets mist en volledig op de hoogte bent. Docent communiceren ook via Teams. 

School e-mailaccount
Zodra jij start bij ons op school, wordt er een school e-mailaccount voor je aangemaakt. Deze is persoonlijk, kan niet gewijzigd worden en blijft je hele schooltijd bestaan en actief. Wat kun je op deze pagina vinden?

Om ervoor te zorgen dat de verzonden informatie (van algemene aard) altijd na te lezen is, hebben wij verschillende keuzeknoppen aangemaakt. Door hierop te klikken kun je informatie lezen die voor de onderbouw (voor leerjaar 1 en 2) en voor de bovenbouw (leerjaar 3 en 4) of examenkandidaten (over examens) is. Zo hoef jij niet je hele mailbox door te zoeken 😉. 

Wist je dat...
  • wij in een document hebben beschreven wat onze 'communicatiestructuur' is?

  • wij met deze structuur jou aanleren om elke dag je schoolmail te checken?
  • wij met deze structuur jou goed voorbereiden op de toekomst en een vervolgopleiding?

  • wij met deze structuur jou leren om steeds meer verantwoording te nemen?