Met ingang van schooljaar 2021-2022 hebben wij een manier bedacht waarop wij communiceren met onze leerlingen, zodat je stapsgewijs verantwoording leert nemen voor je mailbox, belangrijke informatie en data.  Maar ook is dit een goede voorbereiding op het mbo. Hierover hebben alle leerlingen een bericht ontvangen. Ouders/verzorgers ontvangen dus niet altijd meer de volledige informatie, maar alleen een melding. Meer weten hierover? Check dan dit document

We begrijpen (en weten uit ervaring 😉) dat er wel ééns een mailtje zoek kan raken. Daarom plaatsen we op deze pagina alleen algemene informatie die verzonden is. Denk hierbij aan informatie over een voorstelling, viering, maar ook leuke tips of informatie die we ontvangen via anderen die we graag willen delen. Eigenlijk informatie die niet echt gericht is aan één persoon. 💡 Tip; neem regelmatig een kijkje op deze pagina. 

               samen werken we aan jouw toekomst!

Les- & Pauzetijden

Op alle locaties zijn de les- en pauzetijden gelijk voor de bovenbouw leerlingen. Onderbouw leerlingen hebben andere les- en pauzetijden. Dit doen wij om te voorkomen dat het te druk wordt in de aula's en zo kan iedereen op een rustige manier de pauze doorbrengen 😊.

Beschikbaar

Wij gaan ervan uit dat je elke schooldag beschikbaar bent van 08.00 uur tot en 17.00 uur. Plan dus geen vaste activiteiten op een middag waarop je vroeg vrij bent. Het lesrooster kan namelijk wijzigen. 

Wil je de lestijden per locatie weten? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Les- pauzetijden Isendoornstraat

Les-pauzetijden Wijnhofstraat

Les- pauzetijden Vorden

Documenten

Er zijn op school veel documenten die voor leerlingen interessant zijn. Om ervoor te zorgen dat door de bomen het bos niet meer gezien wordt, is de Kompaanwiki ontwikkeld. Via deze pagina kan er gezocht worden op een zoekterm die passend is bij informatie of een document. Hieronder staan documenten die veel 'gebruikt' worden door leerlingen.