lesrooster / lestijden

Op deze pagina geven we uitleg over het lesrooster en de lestijden. Met ingang van schooljaar 2020-2021 heeft leerjaar 1 een basisrooster en dus andere lestijden dan de overige leerjaren. Op deze pagina staat een overzicht van de lestijden per leerjaar en per locatie. 

Wat is mijn lesrooster?

Omdat een lesrooster leerlinggebonden is, kunnen we deze niet online plaatsen. Ga naar Somtoday of Zermelo om jouw persoonlijke lesrooster te zien. Iedere ochtend, uiterlijk voor 07.30 uur, worden de laatste wijzigingen doorgevoerd in Som/Zermelo. Hierdoor is er ruim voor het begin het 1e lesuur te zien is of er roosterwijzigingen is.

Uiteraard doen we ons uiterste best om afwezigheid van docenten zo snel mogelijk te verwerken in Som/Zermelo, om te voorkomen dat leerlingen onnodig (vroeg) naar school komen of tussen uren hebben. Het is daarom belangrijk om het rooster te checken voordat je van huis vertrekt. 

Als ouder(s)/verzorger(s) is het lesrooster ook in te zien door via Som/Zermelo in te loggen met de eigen inloggegevens die voor de herfstvakantie verstrekt worden.

Wat zijn de lestijden?

Omdat de locaties van het Kompaan College verschillende lestijden hebben, hebben we per locaties een pagina aangemaakt. 

Voor Vorden (BBL, KBL en mavo-XL) klikt u hier

Voor Zutphen (mavo-XL) klikt u hier

Voor Zutphen (BBL en KBL) klikt u hier

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp