praktische informatie

Via deze pagina is informatie terug te vinden die 'praktisch' is voor ouders/verzorgers en leerlingen. Denk hierbij aan;

Wat zijn de lestijden?
Afwezig of ziek? Hoe meld ik dat?
Wat is BYOD?
Kan ik documenten teruglezen?

Is de informatie niet te vinden? Neem dan gerust contact op met ons door te bellen (0575-590970) of een berichtje te sturen naar info@kompaancollege.nl. 

Daarnaast staat hieronder informatie over het Kompaan College als gezonde én rookvrije school en het gebruik van foto- en filmmateriaal. 

Gezonde én Rookvrije school

We zijn een gezonde en sportieve school. De school heeft daarom een gezonde kantine, is rookvrij en we zeggen ‘nee’ tegen alcohol en drugs. We sluiten ons aan bij de slogan NIX18. Dit geldt op school, maar ook tijdens schoolactiviteiten zoals excursies, feesten en werkweken.

Het Kompaan College is een gezonde school: dat betekent dat je op school geen eetwaar anders dan een gewone lunch nuttigt (dus geen zakken snoep, chips, grote pakken koek, literflessen frisdrank en energiedrankjes).
We zijn ook een rookvrije school: leerlingen van 18 en ouder die toch willen roken, doen dit buiten het zicht van de school. Dit geldt ook voor onze medewerkers.

Foto- en Filmmateriaal

Gedurende het schooljaar maken we (bij activiteiten) foto- en filmmateriaal. Het kan voorkomen dat we dit beeldmateriaal publiceren op onze website, in drukwerk en op onze sociale media.

Bij bezwaar tegen gepubliceerd foto- en/of filmmateriaal op onze website of sociale media kunt u een e-mail sturen naar info@kompaancollege.nl.

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp