verder op het kompaan college

Het kan gebeuren dat je tijdens een lopend schooljaar over moet stappen naar een andere middelbare school doordat je gaat verhuizen. Wanneer dit het geval is, neem dan contact met ons op zodat wij jou en je ouders al kunnen voorzien van informatie over het Kompaan College.

Wanneer het Kompaan College uiteindelijk de school van jouw keuze is, dan kun je je inschrijven door middel van een digitaal inschrijfformulier die wij jou toesturen. Wanneer wij het ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen we jouw aanmelding in behandeling en kunnen wij zorgen voor een soepele overstap.

Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar: info@kompaancollege.nl. Bellen kan uiteraard ook, het telefoonnummer is: 0575-590970.

Verhuizen is de enige reden dat overstappen tijdens een lopend schooljaar als vanzelfsprekend kan. Binnen het onderwijs in Zutphen is de afspraak gemaakt, dat alleen leerlingen met een gegronde andere reden mogen en kunnen overstappen tijdens een lopend schooljaar. De vraag tot overstappen en het besluit tot aannemen/plaatsen wordt genomen door de rectoren/directeuren van de school van herkomst en het Kompaan College.

Neem bij de wens tot een overstap, altijd eerst contact op met de mentor, coach, teamleider, directeur of rector van de school waar je nu zit.

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp