ik ben een zij-instromer

Deze pagina is speciaal gemaakt voor leerlingen die in schooljaar 2021-2022 in leerjaar 2, 3 of 4 van het Kompaan College starten (welke locatie dan ook😉)

Wat kun je vinden op deze pagina?
We plaatsen hier de algemene informatie die voor jou en je ouders/verzorgers belangrijk zijn. Dit doen wij op deze manier, zodat de informatie altijd na te lezen is op welk moment dan ook. Check deze pagina regelmatig, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste informatie.

Informatie Van Dijk (boeken)

Vanaf 2 juli is het mogelijk om het boekenpakket te bestellen bij Van Dijk. In het brugklasboekje en de algemene flyer wordt precies uitgelegd hoe het bestellen in zijn werk gaat. Hieronder staat de flyer en de link naar een informatiefilmpje die kan helpen bij het bestellen.

Klik hier om het filmpje te bekijken "Hoe moet ik mijn boekenpakket bestellen?"

Bring Your Own Device (byod)

Op het Kompaan College werken wij met het principe Bring Your Own Device. Dit onderwerp staat ook beschreven in het brugklasboekje op deze pagina staat. Hieronder staan de documenten die betrekking hebben op dit onderwerp.

Financiële informatie

Hieronder staan de documenten met betrekking tot de te verwachten schoolkosten 2021-2022. Ook staan hier de documenten die wij hebben ontvangen via de gemeenten Zutphen en Bronckhorst met betrekking tot financiële ondersteuning voor ouders/verzorgers. Daarnaast is de informatie van Arriva toegevoegd voor leerlingen die met het OV reizen.

Eerste schoolweek