We zijn weer open!
 

Door alle versoepelingen is het voor ons ook weer mogelijk om gasten te ontvangen. U zult begrijpen dat wij hier erg blij mee zijn. Na een sluiting van 2 schooljaren verheugen we ons er weer op om gasten, die samen praten, lachen en genieten van een lunch of een diner, te zien, spreken en te bedienen. Zien we u ook binnenkort?

Vanaf 11 november serveren wij weer lunches en diners uit. Hieronderstaat een overzicht met alle data.

Hoe kan u reserveren?
Er zijn drie mogelijkheden om te reserveren, namelijk;
Door het digitale formulier in te vullen (klik op één van de linkjes hieronder)

Door te bellen (0575-5905970) op maandag of donderdag tussen 09.00 en 12.30 uur en te vragen naar Jacqueline de Jong. Buiten deze dagen worden er telefonisch geen reserveringen aangenomen. LET OP: van 18 t/m 22 oktober is school gesloten i.v.m. de herfstvakantie.

Door een e-mail te sturen (dejong@kompaancollege.nl) met daarin de gewenste datum/data, het aantal personen waarmee u wilt komen en eventuele dieetwensen. Uw telefoonnummer is ook gewenst voor het geval wij u moeten bellen.

Wat gebeurt er na de reservering?
Na ontvangst uw reservering sturen wij zo spoedig mogelijk een bevestiging hiervan. Uiterlijk een dag voordat u naar het restaurant komt, nemen wij per mail of telefonisch contact met u op als herinnering.

Maatregelen
Om ons restaurant te betreden zijn wij verplicht u te vragen naar een coronapas (bewijs van vaccinatie, uitslag negatieve test of bewijs van herstel). Daarnaast willen wij u vragen om bij klachten thuis te blijven en de reservering te verzetten of te annuleren.

We hopen u weer spoedig te zien als gast in ons restaurant aan de Wijnhofstraat 1 in Zutphen!

data

data 2021-2022.JPG

lunch

De lunchmiddagen beginnen om 12.00 uur en duren tot maximaal 14.30 uur. U wordt op de dag van de lunch om 11.50 uur verwacht aan de Wijnhofstraat 1 in Zutphen. Voor een lunch rekenen wij € 12,50 (dit is inclusief één kopje koffie/thee) per persoon. Overig genuttigde dranken worden apart in rekening gebracht. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig, dus wij verzoeken u om contant betalen. Uw auto/motor kunt u gratis parkeren en wanneer u op de fiets komt, kunt u deze stallen in de fietsenstalling op het schoolplein.

diner

De dineravonden beginnen om 17.00 uur en duren tot maximaal tot 19.30 uur. U wordt op de avond van het diner om 16.50 uur verwacht op onze locatie aan de Wijnhofstraat 1 in Zutphen. Uw auto/motor kunt u gratis parkeren en wanneer u op de fiets komt, kunt u deze stallen in de fietsenstalling op het schoolplein.

Voor een diner rekenen wij € 14,50 (ook dit is inclusief één kopje koffie/thee) per persoon. Overig genuttigde dranken worden apart in rekening gebracht. Let op: wij verzoeken u vriendelijk om contact te betalen, omdat betalen met een pinpas niet mogelijk is.

 

_75A7202.jpg
_75A7424.jpg

tot ziens in restaurant 't Wijnhof!

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp