Welkom in ons schoolrestaurant ’t Wijnhof!

Vanaf van donderdag 17 oktober 2019 heten wij u van harte welkom in ons schoolrestaurant ’t Wijnhof!

Leerlingen en docenten organiseren verschillende lunchmiddagen en dineravonden waarvoor u digitaal kunt reserveren. De lunch en het diner bestaan uit een 3-gangen menu die worden bereid door onze 3e en/of 4e jaars leerlingen (onder begeleiding van docenten) van de afdeling Horeca, Bakkerij en Recreatie.

De lunchmiddagen beginnen om 12.00 uur en duren tot maximaal 14.30 uur. U wordt op de middag van de lunch om 11.50 uur verwacht aan de Wijnhofstraat 1 in Zutphen. De dineravonden beginnen om 17.00 uur en duren tot maximaal tot 19.30 uur. U wordt op de avond van het diner om 16.50 uur verwacht. Uw auto/motor kunt u gratis parkeren en wanneer u op de fiets komt, kunt u deze overdekt stallen in de fietsenstalling op het schoolplein.

Voor een lunch rekenen wij € 11,00 (dit is inclusief één kopje koffie/thee) per persoon. Voor een diner rekenen wij € 13,50 (ook dit is inclusief één kopje koffie/thee) per persoon. Overig genuttigde dranken worden apart in rekening gebracht. Let op: graag contant betalen, omdat betalen met een pinpas niet mogelijk is!

U kunt een lunch reserveren door middel van dit digitale formulier. Het reserveren van een diner kunt u via dit digitale formulier doen. In verband met de opzet (lesrestaurant), is het helaas niet mogelijk een onbeperkt aantal gasten te ontvangen. Wij verzoeken u daarom ook een 2e en 3e keuze aan te geven op het formulier. Wij kunnen per middag maximaal 26 personen ontvangen en per avond maximaal 30 personen, waardoor reserveren echt noodzakelijk is. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, ontvangt u binnen één week een bevestiging op het e-mail adres welke is opgegeven.

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen op een middag of avond waarop u gereserveerd heeft, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan Jacqueline de Jong via j.dejong@kompaancollege.nl. Dit stelt ons namelijk in de mogelijkheid om nog andere gasten uit te nodigen.

We zien u graag op een van onderstaande data in ons restaurant!

Lunchmiddagen / start om 12.00 uur (aanwezig om 11.50 uur)

Dineravonden / start om 17.00 uur (aanwezig om 16.50 uur)

Dinsdag 14 januari 2020

Donderdag 12 december 2019