restaurant ’t Wijnhof!

Al vele jaren kunnen gasten lunchen en/of dineren in het restaurant van school. We hebben in de afgelopen jaren dan ook een vaste 'klantenkring' opgebouwd die ons met veel enthousiasme bezoeken en genieten van hetgeen zij geserveerd krijgen. De gastheren en gastvrouwen zijn leerlingen van de afdeling Horeca, Bakkerijk en Recreatie. Onder begeleiding van docenten bereiden zij de lunches en diners voor en bedienen zij de gasten. 

Aan het begin van elk schooljaar worden de data bekend gemaakt waarop de lunchmiddagen en de dineravonden georganiseerd worden. Reserveren kan via een digitaal reserveringsformulier die op de website komt zodra de data bekend zijn. We ontvangen u graag een keer in ons restaurant!

lunch

De lunchmiddagen beginnen om 12.00 uur en duren tot maximaal 14.30 uur. U wordt op de dag van de lunch om 11.50 uur verwacht aan de Wijnhofstraat 1 in Zutphen. Voor een lunch rekenen wij € 11,00 (dit is inclusief één kopje koffie/thee) per persoon. Overig genuttigde dranken worden apart in rekening gebracht. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig, dus wij verzoeken u om contant betalen. Uw auto/motor kunt u gratis parkeren en wanneer u op de fiets komt, kunt u deze overdekt stallen in de fietsenstalling op het schoolplein.

U kunt een lunch reserveren door middel van een digitaal formulier. In verband met de opzet (lesrestaurant), is het helaas niet mogelijk een onbeperkt aantal gasten te ontvangen. Wij verzoeken u daarom dan ook een 2e en 3e keuze aan te geven op het formulier. Wij kunnen per middag maximaal 26 personen ontvangen, waardoor reserveren echt noodzakelijk is. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, ontvangt u binnen één week na reservering een bevestiging op het e-mail adres welke is opgegeven.

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan Jacqueline de Jong via j.dejong@kompaancollege.nl. Dit stelt ons namelijk in de mogelijkheid om nog andere gasten uit te nodigen.

 

diner

De dineravonden beginnen om 17.00 uur en duren tot maximaal tot 19.30 uur. U wordt op de avond van het diner om 16.50 uur verwacht op onze locatie aan de Wijnhofstraat 1 in Zutphen. Uw auto/motor kunt u gratis parkeren en wanneer u op de fiets komt, kunt u deze overdekt stallen in de fietsenstalling op het schoolplein.

Voor een diner rekenen wij € 13,50 (ook dit is inclusief één kopje koffie/thee) per persoon. Overig genuttigde dranken worden apart in rekening gebracht. Let op: wij verzoeken u vriendelijk om contact te betalen, omdat betalen met een pinpas niet mogelijk is.

U kunt een diner reserveren door middel van een digitaal formulier. In verband met de opzet (lesrestaurant), is het helaas niet mogelijk een onbeperkt aantal gasten te ontvangen. Wij verzoeken u daarom ook een 2e en 3e keuze aan te geven op het formulier. Wij kunnen per per avond maximaal 30 personen, waardoor reserveren echt noodzakelijk is. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen, ontvangt u binnen één week na reservering een bevestiging op het e-mail adres welke is opgegeven.

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan Jacqueline de Jong via j.dejong@kompaancollege.nl. Dit stelt ons namelijk in de mogelijkheid om nog andere gasten uit te nodigen.

 

lunch.jpg
_75A7212.jpg

tot ziens in restaurant 't Wijnhof!

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp