We mogen weer open!

Wat een fantastisch nieuws, we mogen weer gasten ontvangen! Net als iedereen, moeten wij ook aanpassingen doen om onze gasten, op een veilige manier, te mogen verwelkomen. Maar u zult begrijpen dat we dat graag doen😊. Hieronder kunt u lezen wat deze aanpassingen zijn en hoe u kunt reserveren. Hopelijk zien we u en uw gezelschap zeer spoedig!

Beste gast,

In de afgelopen jaren hebben veel gasten het schoolrestaurant aan de Wijnhofstraat bezocht om daar van een lunch of te diner te genieten, waarvoor onze hartelijke dank!

We zijn ontzettend blij te kunnen melden dat het restaurant, ondanks het coronavirus en alle maatregelen die daarbij horen, open mag! Vanaf 15 oktober bieden wij weer lunches en diners aan. Wij u dan ook van harte uit om ook dit schooljaar te komen genieten van een lunch, een diner of misschien wel van beide 😊. Meer weten over lunches en/of diners? Kijk dan verderop op deze pagina.

In verband met de gestelde maatregelen, kunnen wij per keer maximaal 20 gasten ontvangen. De gasten kunnen plaatsnemen aan tafeltjes voor twee of voor vier personen. Let op; tafeltjes voor vier personen kunnen alleen gereserveerd worden als het personen uit één huishouden betreft. Het is helaas niet mogelijk om tafels aan elkaar te plaatsen. Echter twee tafels van twee personen op 1,5 meter van elkaar plaatsen is wel mogelijk.

Doordat ‘thuiswerken’ de norm is, kunnen er telefonisch geen reserveringen gedaan worden. Reserveren is alleen mogelijk door het digitale formulier volledig in te vullen. Het formulier komt terecht bij Jacqueline de Jong en zij verwerkt de reservering. Door op één van onderstaande linkjes te klikken, komt u bij het betreffende formulier.

Formulier voor reserveren lunch

Formulier voor reserveren diner

Na ontvangst van het ingevulde formulier ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering. Uiterlijk een dag voordat u naar het restaurant komt, nemen we telefonisch contact met u op om te vragen of u (en uw gezelschap) (nog) vrij bent van klachten. We gaan er overigens vanuit dat iedereen met klachten niet naar het restaurant komt en dat zij de reservering annuleren of verzetten.

We attenderen u er wel op dat wanneer er te weinig reserveringen zijn, wij ons het recht behouden  om de lunch/het diner te annuleren. Gasten worden hier per mail of telefonisch van op de hoogte gebracht.

We hopen u te zien als gast in ons restaurant aan de Wijnhofstraat 1 in Zutphen!

lunch

De lunchmiddagen beginnen om 12.00 uur en duren tot maximaal 14.30 uur. U wordt op de dag van de lunch om 11.50 uur verwacht aan de Wijnhofstraat 1 in Zutphen. Voor een lunch rekenen wij € 11,00 (dit is inclusief één kopje koffie/thee) per persoon. Overig genuttigde dranken worden apart in rekening gebracht. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig, dus wij verzoeken u om contant betalen. Uw auto/motor kunt u gratis parkeren en wanneer u op de fiets komt, kunt u deze overdekt stallen in de fietsenstalling op het schoolplein.

diner

De dineravonden beginnen om 17.00 uur en duren tot maximaal tot 19.30 uur. U wordt op de avond van het diner om 16.50 uur verwacht op onze locatie aan de Wijnhofstraat 1 in Zutphen. Uw auto/motor kunt u gratis parkeren en wanneer u op de fiets komt, kunt u deze overdekt stallen in de fietsenstalling op het schoolplein.

Voor een diner rekenen wij € 13,50 (ook dit is inclusief één kopje koffie/thee) per persoon. Overig genuttigde dranken worden apart in rekening gebracht. Let op: wij verzoeken u vriendelijk om contact te betalen, omdat betalen met een pinpas niet mogelijk is.

Data en algemene informatie

Vrijdag 28 mei 2021

Donderdag 18 maart 2021

Algemene informatie
Kosten voor een (warme) driegangen lunch bedragen € 11,00 (dit is inclusief een kopje koffie/thee)
Kosten voor een driegangen diner bedragen € 13,50 (dit is inclusief een kopje koffie/thee)
Er kan alleen contant betaald worden
Geef duidelijk uw dieetwensen/bijzonderheden aan bij uw reservering (bij voorkeur per e-mail)
Graag om 11.50 uur (lunch) of 16.50 (diner) aanwezig (Wijnhofstraat 1 in Zutphen), parkeren is gratis
Wanneer u per e-mail een tafel reserveert, ontvangt u binnen één week een bevestiging

Maatregelen rondom het coronavirus
Draag bij voorkeur een mondkapje bij binnenkomst/vertrek en verplaatsing binnen het restaurant
Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
Hang zelf uw jas op
Houdt 1,5 meter afstand van overige gasten in het restaurant
Maximaal 20 personen in het restaurant (exclusief docenten/bedienende leerlingen)
Leerlingen en docenten dragen eventueel handschoenen/mondkapjes

lunch.jpg
_75A7212.jpg

tot ziens in restaurant 't Wijnhof!