Ik ben een brugklasser

Deze pagina is speciaal gemaakt voor leerlingen die in schooljaar 2021-2022 naar de brugklas van het Kompaan College gaan (welke locatie dan ook😉)

Wat kun je vinden op deze pagina?
We plaatsen hier de algemene informatie die we jou en je ouders/verzorgers per e-mail sturen. Mocht er een mail zoekraken of per ongeluk verwijderd worden, dan is de informatie alsnog te terug te vinden. Hoe fijn is dat? Check deze pagina dus regelmatig! 

Algemene brugklas informatie

De documenten van algemene aard (brugklasboekje, nieuwsbrieven, etc.) staan hier. 

Bring your own device

Op het Kompaan College werken wij met het principe Bring Your Own Device. Dit onderwerp staat ook beschreven in het brugklasboekje die de brugklasleerlingen op 30 juni hebben meegekregen. Hieronder staan de documenten die betrekking hebben op dit onderwerp. 

Informatie Van Dijk

Vanaf 2 juli is het mogelijk om het boekenpakket te bestellen bij Van Dijk. In het brugklasboekje en de algemene flyer wordt precies uitgelegd hoe het bestellen in zijn werk gaat. Hieronder staat de flyer en de link naar een informatiefilmpje die kan helpen bij het bestellen.

Klik hier om het filmpje te bekijken "Hoe moet ik mijn boekenpakket bestellen?"

Financiële informatie

Hieronder staan de documenten met betrekking tot de te verwachten schoolkosten 2021-2022. Ook staan hier de documenten die wij hebben ontvangen via de gemeenten Zutphen en Bronckhorst met betrekking tot financiële ondersteuning voor ouders/verzorgers.

Informatie eerste schoolweek

Zodra de informatie over de eerste schoolweek bekend is, sturen we dat per e-mail naar ouders/verzorgers. Hierna plaatsen wie informatie ook hier. Voor de leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september. 

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp