OPEN DAGEN 2022

Voor 2022 ziet het er heel goed uit en kunnen we jullie met bijna alle zekerheid weer 'live' ontvangen op onze school.

De open dagen staan gepland op Zaterdag 22 januari 2022 en Zaterdag 5 februari 2022. Welke locatie(s) wanneer open zijn en hoe de dagen er precies uitzien weten we nog niet, maar zodra er iets bekend is plaatsen we dat op deze pagina. Check dus regelmatig onze website en socials.

Wil je alvast een indruk krijgen van onze school? Dat kan natuurlijk.....Bekijk dan de filmpjes die verderop op deze pagina staan! 

samen opweg naar jouw toekomst

Zit je nu in groep 7 of 8 en moet je straks jouw middelbare school kiezen? Dan breekt er een spannend schooljaar aan voor jou en je ouders/verzorgers!

Het is tenslotte jouw laatste tijd als basisschoolleerling waarin je jouw (cito of iep) eindtoets maakt, een advies krijgt voor de middelbare school, je eindmusical opvoert en misschien ook wel op kamp gaat met je klasgenootjes waar je al zo lang mee in de klas zit.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij een goede keuze maakt voor jouw middelbare school en daarom adviseren wij jou en je ouders/verzorgers om een kijkje te nemen tijdens de 'digitale' open dagen van de middelbare scholen in Zutphen en omgeving. Je moet een school kiezen die past bij jou, jouw manier van leren en natuurlijk moet het er ook leuk en gezellig zijn. We willen uiteindelijk dat je vier jaar met plezier naar school gaat en achteraf terugkijkt op een fijne schooltijd!

Maar voordat je alle scholen 'online' gaat bezoeken, kun je alvast een indruk opdoen van het Kompaan College door eens goed rond te kijken op deze website. Je kunt lezen uit welke locaties je kunt kiezen, welke profielen wij aanbieden maar ook hoe we ons onderwijs vormgeven. Voor het laatste nieuws en foto’s verwijzen we je graag de nieuwspagina, Facebook of Instagram

 

SOCIALE MEDIA

Nieuwsgierig naar onze socials? Klik op onderstaande linkjes om een kijkje te nemen. 

Facebook 

Instagram Kompaan College

Youtube

AANMELDEN

Aanmelden voor de brugklas van het Kompaan College kan vanaf 1 maart tot en met 15 maart via deze link. Na ontvangst van jouw aanmelding, gaan wij aan de slag om deze te verwerken en ontvangen jij en je ouders/verzorgers zo spoedig mogelijk een bericht van ons. 

Op het Kompaan College hanteren wij een aanmeldbeleid. Wil je weten wat er instaat? Klik hier om het bestand van vorig jaar te openen. Het nieuwste bestand komt zo spoedig mogelijk online. 

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp