Open dagen 2019-2020

Zaterdag 11 januari 2020 (09.00-13.00 uur)
Locaties Vorden (basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte leerweg en mavo-XL)

Zaterdag 11 januari 2020 (10.00-14.00 uur)
Locatie Wijnhofstraat in Zutphen
(basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerweg)

Zaterdag 26 januari 2020 (10.00-13.00 uur)
Locatie Isendoornstraat in Zutphen
(mavo-XL)

Samen op weg naar jouw toekomst!

Zit je nu in groep 7 of 8 en moet je straks jouw middelbare school kiezen? Dan breekt er een spannend schooljaar aan voor jou en je ouders!

Het is tenslotte jouw laatste tijd als basisschoolleerling waarin je jouw (cito of iep) eindtoets maakt, een advies krijgt voor de middelbare school, je eindmusical opvoert en misschien ook wel op kamp gaat met je klasgenootjes waar je al zo lang mee in de klas zit.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij een goede keuze maakt voor jouw middelbare school en daarom adviseren wij jou en je ouders om een kijkje te nemen tijdens de open dagen van de middelbare scholen in Zutphen en omgeving. Je moet een school kiezen die past bij jou, jouw manier van leren en natuurlijk moet het er ook leuk en gezellig zijn. We willen uiteindelijk dat je vier jaar met plezier naar school gaat en achteraf terugkijkt op een fijne schooltijd!

Maar voordat je de open dagen gaat bezoeken, kun je alvast een indruk opdoen van het Kompaan College door eens goed rond te kijken op deze website. Je kunt lezen uit welke locaties je kunt kiezen, welke profielen wij aanbieden maar ook hoe we ons onderwijs vormgeven. Voor het laatste nieuws en foto’s verwijzen we je graag de nieuwspagina, Facebook of Instagram

Open Huis
Via de basisschool ontvangen jij en je ouders informatie over de open dagen voor het schooljaar 2020-2021. Om je een indruk te geven van de open dag van afgelopen jaar, hebben wij hieronder wat foto’s geplaatst. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je in groep 7 zit. Juist wanneer je in groep 7 én 8 de open dagen bezoekt, kun je een goede keuze maken voor de school die bij jou past.

Alle leerlingen en hun ouders hebben, tijdens de open dagen in januari/februari 2019, informatie ontvangen over het Kompaan College en het onderwijs dat wij aanbieden. Ben je nieuwsgierig naar deze informatie? Klik dan op deze link. Hier kun je alles terugvinden en lezen.  

Aanmelden
Aanmelden voor het Kompaan College kan via deze link. 

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp