samen opweg naar jouw toekomst

Zit je nu in groep 7 of 8 en moet je straks jouw middelbare school kiezen? Dan breekt er een spannend schooljaar aan voor jou en je ouders/verzorgers!

Het is tenslotte jouw laatste tijd als basisschoolleerling waarin je jouw (cito of iep) eindtoets maakt, een advies krijgt voor de middelbare school, je eindmusical opvoert en misschien ook wel op kamp gaat met je klasgenootjes waar je al zo lang mee in de klas zit.

Wij vinden het erg belangrijk dat jij een goede keuze maakt voor jouw middelbare school en daarom adviseren wij jou en je ouders/verzorgers om een kijkje te nemen tijdens de open dagen van de middelbare scholen in Zutphen en omgeving. Je moet een school kiezen die past bij jou, jouw manier van leren en natuurlijk moet het er ook leuk en gezellig zijn. We willen uiteindelijk dat je vier jaar met plezier naar school gaat en achteraf terugkijkt op een fijne schooltijd!

Maar voordat je de open dagen gaat bezoeken, kun je alvast een indruk opdoen van het Kompaan College door eens goed rond te kijken op deze website. Je kunt lezen uit welke locaties je kunt kiezen, welke profielen wij aanbieden maar ook hoe we ons onderwijs vormgeven. Voor het laatste nieuws en foto’s verwijzen we je graag de nieuwspagina, Facebook of Instagram

open dagen 2021

Op zaterdag 30 januari (locaties Wijnhofstraat en Vorden) en zaterdag 13 februari (locatie Isendoornstraat) zijn de open dagen van het Kompaan College. Hoe die er uit gaan zien weten we nu nog niet precies, omdat we nog te maken hebben met het coronavirus en de maatregelen waar we ons aan moeten houden. Natuurlijk besteden we aandacht aan onze open dagen en via deze website en de sociale media houden we je op de hoogte. Tip! Zet deze data wel in je agenda, want dat er iets gaat gebeuren is al wel duidelijk!

Alle leerlingen en hun ouders hebben, tijdens de open dagen in januari/februari 2020, informatie ontvangen over het Kompaan College en het onderwijs dat wij aanbieden. Ben je nieuwsgierig naar deze informatie? Check dan de informatie hieronder. 

informatie voor toekomstige brugklassers

impressie open dag 2020

aanmelden

Aanmelden voor de brugklas van het Kompaan College kan vanaf 1 maart tot en met 15 maart via deze link. Na ontvangst van jouw aanmelding, gaan wij aan de slag om deze te verwerken en ontvangen jij en je ouders/verzorgers zo spoedig mogelijk een bericht van ons. 

Ik hoor en ik vergeet,
ik zie en ik onthoud,
ik doe en ik begrijp