Het kan gebeuren dat je in een lopend schooljaar over moet of wilt stappen naar een andere middelbare school. Hieronder staat alle informatie over een eventuele overstap en de procedure die we hierbij hanteren. 

 

Ga je verhuizen?
Wanneer je gaat verhuizen waardoor jij niet op je huidige school kunt blijven, neem dan contact met ons op zodat wij jou en je ouders/verzorgers alvast informatie over onze school toe kunnen sturen.


Aanmelden
Is het Kompaan College de school is van jouw keuze? Meld je dan aan door middel van het digitale aanmeldformulier die je kunt invullen via een linkje die wij je toesturen. Hierna nemen we jouw aanmelding in behandeling en zorgen wij voor een soepele overstap.

Contact
Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar: aanmeldingen@kompaancollege.nl. Bellen kan uiteraard ook, het telefoonnummer is: 0575-590970.

Overstappen in verband met een andere reden
Verhuizen is in principe de enige reden dat overstappen tijdens een lopend schooljaar als vanzelfsprekend kan. Binnen het onderwijs in Zutphen is de afspraak gemaakt, dat alleen leerlingen met een andere gegronde reden mogen en kunnen overstappen tijdens een lopend schooljaar.
Neem bij de wens tot een overstap, altijd eerst contact op met de mentor, coach, teamleider, directeur of rector van de school waar je nu zit. De vraag tot overstappen en het besluit tot aannemen/plaatsen wordt genomen door de rectoren/directeuren van de school van herkomst en het Kompaan College. 

Overgestapt?
Heb jij je aangemeld en kom jij als 'overstapper' naar onze school? Neem dan een kijken op deze pagina om de informatie te lezen die jij nodig hebt om goed te kunnen beginnen op het Kompaan College.

Let op!
 De informatie die erop staat, is informatie voor het lopende schooljaar. Voor elke zomervakantie vernieuwen wij deze voor het volgend schooljaar. Check deze pagina voor, tijdens of vlak na de zomervakantie om de nieuwste versies te lezen. Zo ben je altijd goed voorbereid😉, hoe fijn is dat?
Algemene informatie voor overstappers

Zodra jij bent toegelaten tot het Kompaan College in leerjaar 2 of hoger, dan ben jij een zogenaamde 'Kompaan'. Om het schooljaar goed te vervolgen (bij een overstap tijdens het schooljaar) of te beginnen (bij een start na de zomervakantie), heb je verschillende informatie nodig. Deze informatie staat op een andere pagina op deze website. Klik snel op één van onderstaande linkjes om direct naar de gewenste informatie te gaan. 

Bring Your Own Device

Op het Kompaan College werken wij met het principe Bring Your Own Device. Wil je meer weten hierover? Klik snel op het betreffende linkje om de informatie te lezen!