Aanmelden

Klik op de knop 'Aanmelden' om je aan te melden voor het Kompaan College leerjaar 2019/2020.

Aanmelden

Leerlingen die zich willen aanmelden voor mavo-xl leerjaar 2, 3 of 4 op de locatie Isendoorstraat kunnen zich wenden tot b.bouwmeister@hetstedelijkzutphen.nl.

BYOD, wat is dat?

BYOD is een afkorting voor Bring Your Own Device. Meld je je aan voor de brugklas op het Kompaan College, dan verwachten we dat je over een eigen device (laptop of iPad) beschikt. Op het Kompaan College zien we het device nadrukkelijk als een goede aanvulling op de leer- en werkboeken. Een eigen device is handig omdat deze ingezet kan worden als ondersteuning bij verschillende vakken. De leerling kan het device gebruiken om:

  • digitale leerwijzers met taken te raadplegen in onze Elektronische Leer Omgeving (ELO) in SOM;
  • werk na te kijken;
  • extra uitleg te krijgen via filmpjes, een PowerPoint of ander digitaal materiaal;
  • extra oefenmateriaal aangeboden te krijgen (dit geldt zowel voor de leerling die extra ondersteuning nodig heeft als voor de leerling die juist wil verbreden of versnellen);
  • boeken digitaal te raadplegen. De boeken die (ook) digitaal beschikbaar zijn kan de leerling ook op school laten, dan gaat een minder zware tas mee naar huis;
  • internet te raadplegen voor informatie;
  • werkstukken en andere opdrachten digitaal in te leveren.

Uiteraard is het mogelijk om gebruik te maken van een device welke al in bezit is, maar mocht dit niet het geval zijn dan biedt het Kompaan College de mogelijkheid om een device aan te schaffen via The Rent Company.

In mei/juni organiseren wij een informatieavond waar een medewerker van The Rent Company u informatie geeft over de devices die zij aanbieden en hun werkmethoden. U ontvangt te zijner tijd een uitnodiging voor deze avond.