Aanmelden

De aanmelding voor het schooljaar 2019/2020 is gesloten. Komend schooljaar mogen wij maar liefst 250 nieuwe kompanen verwelkomen op onze locaties in Vorden en Zutphen!

Wil jij je toch nog aanmelden voor komend schooljaar? Stuur dan een e-mail naar info@kompaancollege.nl. Na ontvangst van de email nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Ook andere vragen kun je sturen naar dit emailadres.

Iedereen die zich al heeft aangemeld voor komend schooljaar ontvangt voor de meivakantie (uiterlijk 19 april) bericht van ons.

BYOD, wat is dat?

BYOD is een afkorting voor Bring Your Own Device. Meld je je aan voor de brugklas op het Kompaan College, dan verwachten we dat je over een eigen device (laptop of iPad) beschikt. Op het Kompaan College zien we het device nadrukkelijk als een goede aanvulling op de leer- en werkboeken. Een eigen device is handig omdat deze ingezet kan worden als ondersteuning bij verschillende vakken. De leerling kan het device gebruiken om:

  • digitale leerwijzers met taken te raadplegen in onze Elektronische Leer Omgeving (ELO) in SOM;
  • werk na te kijken;
  • extra uitleg te krijgen via filmpjes, een PowerPoint of ander digitaal materiaal;
  • extra oefenmateriaal aangeboden te krijgen (dit geldt zowel voor de leerling die extra ondersteuning nodig heeft als voor de leerling die juist wil verbreden of versnellen);
  • boeken digitaal te raadplegen. De boeken die (ook) digitaal beschikbaar zijn kan de leerling ook op school laten, dan gaat een minder zware tas mee naar huis;
  • internet te raadplegen voor informatie;
  • werkstukken en andere opdrachten digitaal in te leveren.

Uiteraard is het mogelijk om gebruik te maken van een device welke al in bezit is, maar mocht dit niet het geval zijn dan biedt het Kompaan College de mogelijkheid om een device aan te schaffen via The Rent Company.

Voor ouders/verzorgers van nieuwe Kompanen organiseren wij in mei/juni een informatieavond. Tijdens deze avond geeft een medewerker van The Rent Company informatie over hun werkmethoden en de devices die zij aanbieden. Hiervoor zullen wij een uitnodiging sturen.